Vinul reduce oboseala si ne apara de boli cardiovasculare
Recentele descoperiri ale cercetatorilor italieni ar putea propulsa vinul la rang de medicament.
Asta datorita puterii cu care lupta impotriva unor afectiuni precum hipertensiunea arteriala, incetarea subita a activitatii cardiace, boala coronariana si chiar atacul cerebral.
Studiile efectuate la Universitatea Catolica din Campobasso, Italia, arata ca un consum moderat de vin, adica un pahar pe zi in cazul femeilor, doua in cazul barbatilor, intensifica absorbtia de acizi grasi Omega 3 in organism.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Vorbim despre grasimi sanatoase, polinesaturate, asociate nu doar cu un risc scazut de boli cardiace, dar si cu reducerea senzatiei de oboseala si anxietate.
Afla mai multe despre beneficiile vinului pe www.csid.ro