CSID: Vezi aici un sortiment de branza care te ajuta sa slabesti!

Dată publicare: 02-06-2009 00:00
Dată actualizare: 03-04-2012 05:38


Pentru cei care prefera branza si trebuie sa slabeasca exista o veste buna. Exista un sortiment care nu pune in pericol nicio cura de slabire. Ma refer la urda, care contine doar 8% grasime, fata de celelalte specialitati care au minimum 24% grasime.

In plus, creste masa musculara in defavoarea tesutului adipos. Specialistii considera urda unul dintre cele mai bune alimente care merita incluse in meniul oricarei cure de slabire. Si au argumente suficiente.

Si cum orice dieta echilibrata isi face efectul doar insotita de sport, aflati ca un consum constant de urda influenteaza semnificativ modelarea musculaturii. Si acest fenomen are la baza un principiu foarte simplu.

Persoanele care tin dieta si lucreaza intr-un mediu stresant trebuie sa fie extrem de receptive la sfaturile nutritionistilor in ceea ce priveste includeea urdei in meniul zilnic. Acest sortiment de braza contine aminoacizi esentiali cu sulf, substante benefice pentru un organism suprasolicitat.

Urda nu trebuie combinata la aceeasi masa cu specialitati din carne sau peste, pentru ca stomacul nu poate sa le digere in acelasi timp. Iar kilogramele in plus intarzie sa dispara.

Daca la urda se adauga si marar, cu atat mai bine pentru toate reprezentantele sexului frumos. Urda se consuma la micul dejun sau intre mesele principale.

Tags: sanatate, csid,


VIDEO PROTVPLUS.RO