Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristian Tudor Popescu, după achitarea definitivă a torționarilor lui Gheorghe Ursu: "Securitatea e-n toate"

Torţionarii disidentului Gheorghe Ursu, Marin Pârvulescu şi Vasile Hodiş, au fost achitați definitiv, joi, 27 iulie, de maginstrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia a provocat o reacție virulentă din partea jurnalistului Cristian Tudor Popescu.

"Oarba dusă de mânuță

Partidul Comunist s-a dus dracului, că acum suntem în capitalism. Securitatea însă, capitalistă încă din comunism, îi supraviețuiește; de la Băsescu încoace o poți simți cum tace și face.

Uitați-vă în jur și numărați securiștii bătrâni care-și clefăie mulțumiți pensiile grase, mișcându-se în șalupe pe roate care bat spre suta de mii de euro. Am fost întrebat pe reddit: «Mai scăpăm de fosilele comunismului?». Răspuns: «De fosile, da, căci, din fericire există moarte. De odraslele lor însă, biologice și mentale, nu». Securitatea e-n toate. E-n cele ce sunt. E-n pruncul din leagăn și-n omul cărunt.

Astăzi, ofițerii de Securitate Marin Pârvulescu și Vasile Hodiș, torționarii inginerului Gheorghe Ursu, au fost achitați și în primă instanță și la recurs, sentință definitivă, de Justiția română.

Citește și
CTP, Cristian Tudor Popescu
CTP, după ce a văzut Oppenheimer: ”Enervant de prost este întruchipat Albert Einstein. Arată și se poartă ca un tejghetar”

Dezamăgit nu sunt, pentru că nu m-am amăgit nicio clipă în legătură cu femeia legată la ochi și dusă de mânuță, de-a stânga și de-a dreapta, de doi ofițeri de securitate.

S-a stins și ultima scânteie de speranță că voi apuca să trăiesc în altă țară decât Hrepublica Socialistă Hrrumânia...", a scris, pe Facebook, gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult