Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fantezie sexuală macabră, pusă la cale de 2 bărbați. Victima, înjunghiată de 70 ori

Un fost angajat Oxford a recunoscut, luni, că a plănuit uciderea unui tânăr american de 26 de ani, care a fost înjunghiat de 70 de ori, ca parte a unei fantezii sexuale.

Andrew Warren, care neagă însă acuzația de crimă cu premeditare, a ajuns la o înțelegere cu procurorii în cazul uciderii brutale a lui Trenton James Cornell-Duranleau, de profesie hairstilist, el urmând să primească 45 de ani de închisoare.

Pe 27 iulie 2017, la Chicago, Trenton James Cornell-Duranleau (26 de ani) a fost înjunghiat de 70 de ori, fiind aproape decapitat, potrivit polițiștilor, care au descris locul crimei ca fiind "o scenă plină de violență", scrie Daily Mirror.

În schimbul înțelegerii la care a ajuns luni, Andrew Warren (58 de ani), fost angajat al Universității Oxford, a acceptat să prezinte dovezi împotriva unui alt inculpat în acest caz, Wyndham Lathem (44 de ani), fost profesor la o universitate din Illinois.

Cei doi au fost acuzați că l-au ucis pe Cornell-Duranleau, care ar fi fost iubitul lui Lathem, într-un apartament din Chicago.

Citește și
Furtuni severe în Europa
Furtuni severe în Europa. Meteorologii anunță supercelule cu grindină de mari dimensiuni

Potrivit acuzațiilor, Warren și Lathem, au discutat on-line despre planul lor de a-l ucide pe Cornell-Duranleau, ca parte a unei fantezii sexuale.

Planul era ca Lathem să-l înjunghie pe Cornell-Duranleau, în timp ce Warren filma cu telefonul întreaga scenă.

Warren plănuia să-l ucidă pe Lathem și apoi să se sinucidă. Pentru că nu au reușit să-și ducă planul la bun sfârșit, cei doi au fugit în California, dar s-au predat ulterior polițiștilor.

Warren își va afla sentința după procesul în care va fi judecat Lathem, care nu a fost stabilit încă. Acesta trebuie să apară în fața judecătorilor în cursul zilei de marți.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult