Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O celebră influenceriță a murit subit în timp ce monta decorațiuni de Crăciun

O influenceriță în vârstă de 41 de ani a murit în mod subit în timp ce monta decorațiuni de Crăciun.  

Vanessa Vieira Mancini, o influenceriță de 41 de ani din Manaus, Brazilia, a suferit un atac de cord în timp ce își decora casa pentru Crăciun.

Aceasta s-a prăbușit la pământ și a fost găsită de echipele de salvatori care au intervenit la caz.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului și au constatat decesul femeii. Familia ei a confirmat vestea tragică.

„Influencerul Vanessa Mancini a decedat în urma unui atac de cord masiv. Ea se afla acasă cu părinții ei și a fost asistată de paramedici, dar nu răspundea. Vanessa avea 41 de ani și era cunoscută pentru fericirea și buna ei dispoziție. Familia cere respect în aceste momente de doliu", este mesajul transmis de familia ei, conform Mirror.

Paginile de socializare ale Vanessei, care avea aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, au fost bombardate de mesaje de condoleanțe.

Citește și
dorian popa
Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat: "Am consumat canabis, dar nu în ziua în care am fost oprit de poliție" | VIDEO

„Vanessa a fost o persoană foarte fericită. Cu mare regret, deplâng dispariția dragei mele prietene Vanessa Mancini, în vârstă de 41 de ani. Vanessa era bine cunoscută pentru simțul umorului și bucuria contagioasă și, cu siguranță, ne va lipsi foarte mult. Transmit cele mai profunde condoleanțe tuturor prietenilor și familiei ei, care deplâng această pierdere ireparabilă", a transmis prietenul Vanessei, guvernatorul statului Acre, Gladson Cameli.

Una dintre prietenele Vanessei, Olivia Calherios, și-a exprimat, de asemenea tristețea: „Tocmai ne-am văzut și nu știam...Cum te-aș fi copleșit cu sărutări și îmbrățișări și l-aș fi rugat pe Dumnezeu în fiecare zi să te lase aici, printre noi".

Ultima postare de pe Instagram a influenceriței este o fotografie cu animalul ei de companie, 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult