Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Margherita de la Clejani, cu arma în mână pe Instagram după ce a fost prinsă drogată. Ce mesaje a postat

Margherita de la Clejani și-a invadat pagina de Instagram cu filme mai vechi, în care dansează, cântă, aruncă cu bani sau are chiar o armă în mână, după ce a fost depistată sub influența unor substanțe interzise, la volan.

Sâmbătă dimineață, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier, iar polițiștii au descoperit că se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

La câteva zile după incident, tânăra le-a mulțumit fanilor pentru mesajele primite, spunând că este bine, ulterior, ea postând pe pagina de Instagram peste 50 de filmulețe din arhiva personală, în care apare în vacanțe, aruncând cu bani sau având în mână o armă, cel mai probabil falsă.

Pe lângă filmulețele de pe Instagram, Margherita de la Clejani a postat la story o imagine cu un mesaj și un semn obscen.

Citește și
Margherita
Scuza invocată de Margherita după ce a fost prinsă drogată la volan. Tatăl i-a sărit în ajutor
Viorica de la Clejani: Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta  

Părinții Margheritei i-au luat apărarea acesteia, după incidentul de sâmbătă dimineață, intrând în conflict și cu presa.

Într-un mesaj postat pe pagina personală de Instragram, Viorica de la Clejani le-a cerut oamenilor să-și vadă de viața și copiii lor.

"Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta", a scris Viorica de la Clejani.

Referitor la o reacție acidă la adresa jurnaliștilor, mama Margheritei a explicat, tot într-o postare, că și-a ieșit din fire din cauza statului în casă, ca urmare a pandemiei.

"După atâta timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla şi mi-am ieşit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă, iar acum televiziunile stau în faţa casei mele de dimineaţă şi până seara...Se speculează multe în presă pentru rating. Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbeşti frumos, îţi vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbeşti urât, îţi vorbesc şi mai urât. Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne da semne, şi ne facem că nu vedem. Fiţi mai buni şi iubiţi animalele, iar viaţa o să fie uşoară", a scris cântăreața.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult