Scuza invocată de Margherita după ce a fost prinsă drogată la volan. Tatăl i-a sărit în ajutor

Ultima actualizare: 26-05-2020 08:50
Margherita

Margherita din Clejani a spus că nu a știut că a consumat droguri înainte să producă accidentul auto de sâmbătă. Tânăra a declarat că a luat ”pastile de la farmacie”.

Ioniță din Clejani a ajuns imediat la locul accidentului pentru a-și apăra fiica, scrie Cancan, care a redat dialogul inedit.

Polițist: Dacă era iarbă, ieșea cannabis. (n.r. la test)

Ioniță: De ce n-a ieșit iarbă? Au ieșit doar pastilele?

Polițist: Nu a ieșit iarbă! Doar pastilele acestea, care nu știu ce înseamnă.

Margherita: Pastile care sunt din farmacie.

Ioniță: Pe tine te întreb: cum faci?

Margherita: Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.

Ioniță: Spune-mi ce?

Margherita: ”Cevalcem”. Ceva de genu’, da.

Ioniță: Ok.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu ma agit!????

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Accidentul auto care a dat-o de gol pe Margherita

 

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație”, se arată într-un comunicat.

Vedeta TV a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă, pentru că avea un comportament ciudat, polițiști spun că au testat-o cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Viorica din Clejani: ”Toți greșim, e firesc.”

 

Viorica de la Clejani a oferit, luni, primele detalii despre cazul fiicei sale, Margherita, după ce aceasta a fost prinsă drogată la volan de către poliție

Artista le-a spus unor jurnaliști care stăteau în fața locuinței sale că, în ”lumea” artist că în care trăiește ea, consumul de droguri este ceva obișnuit, ”oamenii fac lucrurile astea, bă”.

”Eu vin dintr-o generație care n-am auzit de așa ceva și n-am consumat în viața mea. Și pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea, bă! Și oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea. Eu nu m-am atins de așa ceva, de unde să știu eu, o femeie de la țară, cum și ce sunt astea? Nu știu.” - a spus Viorica din Clejani.

De asemenea, ea a spus că, dacă fiica ei a greșit, ”e normal, e firesc”, deoarece ”sunt adolescenți”.

”Îți dai seama că eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea. Să lăsăm autoritățile să-și facă treaba. Nu? Că așa e frumos. Și după aia, orice ar fi, cât ar greși un copil, eu ca părinte trebuie să-l îndrept pe drumul cel bun și să am grijă de el. (...) Sunt mama ei. Dacă a greșit ... Băi! Care n-a greșit să dea cu piatra. Toți, o dată în viață greșim. E normal, e firesc. Sunt adolescenți.” - a mai spus Viorica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO