Viorica din Clejani, după ce Margherita a fost prinsă drogată: ”Toți greșim. E firesc”

Ultima actualizare: 25-05-2020 14:33
Margherita, Viorica din Clejani
Facebook.com

Viorica de la Clejani a oferit, luni, primele detalii despre cazul fiicei sale, Margherita, după ce aceasta a fost prinsă drogată la volan de către poliție

Artista le-a spus unor jurnaliști care stăteau în fața locuinței sale că, în ”lumea” artist că în care trăiește ea, consumul de droguri este ceva obișnuit, ”oamenii fac lucrurile astea, bă”.

Eu vin dintr-o generație care n-am auzit de așa ceva și n-am consumat în viața mea. Și pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea, bă! Și oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea. Eu nu m-am atins de așa ceva, de unde să știu eu, o femeie de la țară, cum și ce sunt astea? Nu știu.” - a spus Viorica din Clejani.

De asemenea, ea a spus că, dacă fiica ei a greșit, ”e normal, e firesc”, deoarece ”sunt adolescenți”.

”Îți dai seama că eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea. Să lăsăm autoritățile să-și facă treaba. Nu? Că așa e frumos. Și după aia, orice ar fi, cât ar greși un copil, eu ca părinte trebuie să-l îndrept pe drumul cel bun și să am grijă de el.  (...)  Sunt mama ei. Dacă a greșit ... Băi! Care n-a greșit să dea cu piatra. Toți, o dată în viață greșim. E normal, e firesc. Sunt adolescenți.” - a mai spus Viorica.

Întrebată de jurnaliști dacă a stat de vorbă cu Margherita după ce poliția a anunțat că a prins-o drogată la volan, Viorica din Clejani a susținut că a vorbit foarte puțin cu ea de la incident.

Viorica din Clejani”N-am apucat, că nu vreau. M-am consultat cu oameni de specialitate. Indiferent ce ar face un copil, nu trebuie să iei toporul să-i dai în cap. Am vorbit foarte puțin, încerc să o îndrum pe drumul cel bun. Să mănânce, în primul rând.”

Jurnalist: Ce v-a spus când ați vorbit cu ea?

Viorica Din Clejani:Ce să zică? S-a uitat la mine și m-a zis să stai liniștită, că Dumnezeu e sus”.

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor după ce, în 23 mai, a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală.

Tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

Vedeta TV a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă, pentru că avea un comportament ciudat, polițiști spun că au testat-o cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. 

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO