Poli, fara capitan in meciul cu Steaua

Ultima actualizare: 20-05-2012 11:30
iulian tames

Iulian Tames este accidentat si nu face parte din lotul de 18 al timisorenilor pentru meciul cu Steaua. Cristian Scutaru va purta banderola in lipsa mijlocasului.

Antrenorul lui Poli, Vali Velcea, are batai de cap inaintea jocului cu Steaua, din aceasta seara. Capitanul si cel mai experimentat jucator al echipei alb-violete, Iulian Tames (33 de ani), a suferit o contractura si nu va juca in partida cu ros-albastrii.

Timisorenii au anunţat inca de marţi ca prezenţa lui Tames in teren impotriva Stelei este incerta, insa problema nu parea atat de grava. Mijlocasul ofensiv al polistilor nu a putut fi recuperat insa si nici nu a fost inclus in lotul de 18 jucatori pentru partida din aceasta seara.

In absenţa lui Tames, Vali Velcea va folosi, probabil, doi mijlocasi defensivi in centrul liniei mediane, ambii cu o experienţa mult mai mica decat capitanul echipei: Adrian Poparadu (23 de ani) si Nicolas Gorobsov (21 de ani). Primul unsprezece al lui Poli ar putea arata astfel: Lepmets – Mera, Scutaru, F. Ilie, Sepsi – Chis, Gorobsov, Poparadu, Curtean – Goga, Ricketts.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO