Alex Curtean: „Am demonstrat ca vrem si ca putem sa luam Cupa”

Ultima actualizare: 20-05-2012 00:19
alex curtean, poli timisoara

Mijlocasul de 24 de ani al lui Poli a fost desemnat cel mai bun om al meciului castigat de timisoreni in fata Stelei cu 2-0, în optimile Cupei Romaniei.

Cum a fost?
A fost un meci extraordinar, echipa a jucat extraordinar, publicul a fost extraordinar, totul a fost perfect în seara asta şi ne bucurăm foarte mult. Am demonstrat încă o dată că avem caracter, mai ales când jucăm la potenţial maxim suntem o echipă foarte bună şi cred că suntem o echipă în creştere. O să fim tot mai buni în următoarea perioadă şi aşteptăm anul viitor.

Aţi demonstrat că nu meritaţi să jucaţi în liga a doua?
Da, cred că toată lumea ştia asta. Meciurile din liga a doua sunt diferite faţă de cele din prima ligă. Când am jucat cu echipe din prima ligă am făcut cu totul altceva în teren. Suntem jucători de prima ligă, dar, din păcate, anul acesta jucăm în liga a doua.

V-au purtat suporterii spre victorie?
Da, dar cea mai importanta a fost motivaţia fiecăruia dintre noi să arate că este un jucător bun. Am fost mai motivaţi ca ei, am fost primii la orice minge şi am avut mult mai multe ocazii.

Cu cine ai vrea să jucaţi în sferturile de finală?
Chiar nu contează. Mi-aş dori să jucăm acasă.

Ai primit trofeul de cel mai bun jucător al meciului. După următoarele trei meciuri din Cupa României, te vedem şi cu trofeul cel mare?
Sper. Noi ne gândim la următorul meci şi ne duce gândul şi mai departe. E un obiectiv impus chiar de conducere, iar noi deocamdată am dovedit că vrem şi că şi putem să îndeplinim obiectivul.

E cel mai bun meci al tău din acest sezon?
Am făcut un meci bun şi cu Ceahlăul. În primul rând am demonstrat că în meciurile tari joc bine. Am demonstrat că la meciurile tari mă motivez mult mai mult şi poate ar trebui să reuşesc asta şi în meciurile cu echipele mai mici.

Vi s-a promis şi o primă pentru victoria asta?
S-a promis ceva, au fost anumite discuţii şi aşteptăm. Dar nu e nicio problemă, credeţi-mă, chiar am jucat în seara asta pentru noi, pentru echipa asta şi totul a fost extraordinar.

A fost mai uşor pentru tine datorită faptului că pe partea ta a jucat Mustaţă, un jucător neexperimentat?
Nu aş vrea să zic că a fost mai uşor. Totuşi, Steaua e Steaua, nu cred că dacă nu joacă un anumit jucător, ar trebui să se simtă diferenţa.

Este vreo echipă din România care v-ar putea bate la voi acasă?
Foarte greu. În seara asta, pe lângă golurile marcate am avut foarte multe ocazii şi scorul putea fi mult mai mare.

Pe cei de la Steaua îi mai vezi luptându-se pentru titlu?
Nu vreau să vorbesc foarte mult de ei. În seara asta cred că am fost mult mai buni ca ei, aşa că nu pot să spun că Steaua e o echipă extraordinară, dar au totuşi un lot bun şi se poate face performanţă acolo.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO