Românii aleg pentru vacanță pensiuni cu piscină, departe de agitația din stațiuni

Ultima actualizare: 19-07-2020 19:39

În localitățile de munte, departe de agitația din stațiunile consacrate, pensiunile cu piscină s-au ocupat primele.

Doar că la bazin la fel ca pe litoral, distanțarea rămâne o mare problemă. Inevitabil te întâlnești cu colegul de saltea.

Un grup de turiști din Piatra-Neamț se bucură de vară și de soare la Râșnov. Cel mai tare îi încântă faptul că pot să admire munții din piscină.

Adriana Vârlan, turistă: „Am evitat litoralul pentru că este destul de aglomerat și ni s-a părut o alternativă foarte bună. Am găsit oferta asta și e foarte tare, e mai mult decât ne așteptam”.

Bianca a venit pentru prima dată aici, împreună cu prietenii. Au format un grup de cunoscuți în ideea că așa ar putea să mai scape puțin de stresul distanțării.

Bianca Nicoare, turistă: „Suntem aproximativ 15 persoane aici. Văzând că weekend-ul acesta este foarte cald, am vrut să ne răcorim la o piscină, ne-am dorit foarte mult zona de Brașov.”

După ce se plictisesc de înot au și alte optuni de petrecere a timpului liber. Un lac unde pot pescui, un teren de sport, dar și o zonă de camping cu grătar. Totul, pentru 50 de euro pe noapte.

Natalie Hârb, recepționer: „De obicei avem mai multe grupuri mai mici care vin aici, și în weekend avem un grup mult mai mare care închiriază tot locul.”

O altă zonă cu un peisaj superb, dar și cu piscina lângă casă, este Poiana Brașov.

Gabriel Petcu, proprietar pensiune: „Am fost nevoiți să reducem numărul de șezlonguri la piscină, am implementat programul de igienizare, de luare a temperaturii la data de check -in”.

Cei care sunt dispuși să dea chiar o suta de euro pe noapte se pot caza în satul săsesc Cristian, tot lângă Brașov. Daca vă faceți planuri de vacanță pentru următoarea perioadă, trebuie să știti că în astfel de unități de cazare mai sunt locuri libere doar în timpul săptămânii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO