Oferte "last minute" in statiunile montane din Romania. Cu ce incearca sa ne atraga hotelerii care mai au locuri libere

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54

Daca v-ati hotarat abia acum sa plecati de acasa de Craciun, sa stiti ca n-ar fi o decizie gresita. S-ar putea sa prindeti oferte mai bune decat cei care si-au rezervat din timp un loc la pensiunile sau hotelurile de la munte.

In acest an, pachetele de Craciun s-au vandut mult mai bine decat in anii trecuti, asa ca nu mai sunt prea multe locuri libere si nici reducerile nu sunt senzationale. Hotelurile de lux, mai scumpe, prezinta si cele mai atragatoare oferte last minute.

Astfel, pentru o zi de cazare, cu toate mesele incluse si cu program artistic intr-un hotel de 4 stele din Poiana Brasov tariful scade de la 80 la 65 de euro. La trei stele, tot in Poiana, costul a scazut fata de oferta orginala de la 60 la 50 de euro.

In pensiunile de pe Valea Prahovei, preturile s-au redus cu aproximativ 25%. Astfel pentru o zi de cazare intr-o pensiune veti plati doar 22 de euro de persoana, tarif care nu include masa.

Pretul cazarii la vilele din statiuni a ajuns la 15 euro de persoana, dar va trebui sa va gatiti singuri sau sa mergeti la restaurant pentru festinul de Craciun. In ciuda ninsorilor slabe din acest decembrie, se schiaza bine in partea superioara a masivului Postavara, inzapezita artificial, dar si la Cota 2000, in Sinaia.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO