Hotelurile de 5 stele de la munte, rezervate pentru Paște. Prețul unui sejur de 5 zile


Ultimul update: Vineri 26 Aprilie 2019 13:47
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2019 12:26
Categorie: Stiri Turism

La munte se număra orele până la sosirea oaspeţilor. Cameristele fac curăţenie lună, se aprovizionează cămările, iar prin bucătării primele fripturi sunt deja la marinat.

În tot acest timp, grădinarii se asigură că iarba este tunsă perfect în zonele în care se vor retrage turiştii după mesele copioase.

Într-un restaurant din Braşov, aprovizionarea este esenţială. Lăzile cu legume sunt aşezate în ordinea în care vor fi folosite, iar vinul trebuie dus la rece din timp.

Unii curăță legumele, alţii stau cu ochii pe cele 4 oale pline cu ciorbe şi pe cuptorul în care a ajuns mielul după ce a fost învelit în plante aromatice zeci de ore. Rezultatul muncii lor arată așa: coaste de miel cu unt și salvie, cu piure de cartofi și trufe.

Aruncăm un ochi şi într-un hotel de 5 stele din Braşov. Un cuplu plăteşte aici pentru 5 zile 3000 de lei. Aşadar, totul trebuie să fie impecabil.

La un alt hotel, de această dată din Poiană, rezervat integral de 600 de persoane, se fac pregătiri continue.

"Am pregătit cotlet de berbecuț, să facem legătura cu Paștele, avem coaste de porc marinat şi copt la foc mic, să fie fraged. Cam 24 de ore, să se marinez carnea", explică bucătarul.

Mirabela Bârsan, reprezentant hotel: "Îi aşteptam cu 250 kg de miel, 120 de pasăre, 120 de vită. 300 de kg de desert, pregătirile sunt aproape pe terminate. Astăzi punem și ultimele flori."

Aici oaspeţii au plătit 50 de euro de persoana pe noapte, suma în care sunt incluse prânzul și cină festivă. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vacanța de Paște, pe litoral. Stațiunea care arată ca un șantier, la deschiderea sezonului
Crescătorii, supărați că mieii nu se vând, deși au scăzut prețul. Cât costă un kilogram
VIDEO PROTVPLUS.RO