Zeci de garaje ale primariei vor fi demolate. “In cel mai rau caz, vom amenaja locuri de parcare”

21-10-2013 16:14


garaje soarelui

 Reprezentantii Primariei vor sa desfiinteze aproximativ 90 de garaje, aflate intre blocurile din Timisoara. In acest moment, spatiile sunt inchiriate si date in folosinta cetatenilor care locuiesc in apropierea lor.

 Potrivit primarului Nicolae Robu, dupa ce garajele vor fi demloate garajele, in locul lor urmeaza sa fie amenajate spatii verzi si terenuri de joaca. Nicidecum spatiile ramase goale nu se vor transforma in locuri de parcare, lucru necesar de altfel in orasul nostru, aceasta varianta fiind ultima la care se gandeste edilul sef.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: “Orientarea noastra este ca in locul acestor garaje sa facem spatii verzi si locuri de joaca. Evident vom face acest lucru doar acolo unde se potriveste. In cel mai rau caz, in locul garajelor vor fi amenajate locuri de parcare”.

In momentul de fata, cele 90 de garaje ce urmeaza sa dispara sunt raspandite in mai multe zone ale orasului. De asemenea, in Timisoara mai exista sute de garaje construite ilegal, pe domeniul public. Si acestea, la randul lor, urmeaza sa fie demolate.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO