Weekend cu evenimente spectaculoase la Timisoara. Vezi ce surprize ti-au pregatit cluburile

12-10-2012 10:59


Cluburi cluj

 Weekendul incepe in forta in cluburile timisorene. Din decor nu lipsesc cocktail-urile, animatoarele si bineinteles, muzica.

 Seara de vineri aduce in clubul Fratelli un invitat special: DJ ESKEI83 din Germania. Acesta si-a demonstrate calitatile in intreaga Europa, cat si in Statele Unite ale Americii. A mixat in peste 150 de show-uri in fiecare an, calatorind de la Berlin la New York si de la Londra la Los Angeles. Are cinci titluri de cel mai bun DJ si lucreaza cu mari artisti ca G-Unit, Taio Cruz, Joe Budden. Evenimentul incepe la ora 23:30.

Tot asta seara, in Club Daos vine trupa Implant pentru Refuz. De la ora 22:00, toti fanii sunt asteptati la concert. Biletul de intrare costa 15 lei. Daca ai chef de o seara de karaoke, esti invitat in Life Pub. Aici poti canta una dintre cele peste 10000 de hit-uri puse la dispozitie de organizatori. Petrecerea ia startul la ora 21:00, iar intrarea este libera. Seara de vineri aduce Trupa FM la King’s Pub de la ora 22:00.

Una dintre cele mai bune voci va concerta LIVE la Timisoara, tot vineri seara. Cine vrea sa o vada si sa o asculte pe frumoasa cantareata Antonia, nu trebuie sa lipseasca din Clubul Le Cinema.

Distractia de weekend continua sambata. Clubul No Name va invita la o seara romantica alaturi de Alex Velea. Si cum “Dragostea se face in minim doi”, poti veni insotit alaturi de perechea ta sambata seara de la ora 23:00.

Clubul Heaven Studio a pregatit un eveniment special. “Champagne Glamour Party by Catalin Botezatu”. Timisorenii sunt invitati la o seara magica, stralucitoare, in care designerul Catalin Botezatu isi va prezenta cea mai noua colectie.

La Fratelli, sambata seara te intorci in timp. “Back to the ‘90’s” este o petrecere cu hituri celebre din anii 1990. “We need to take a break from the hard week and relax with some <

Cine vrea sa incheie weekend-ul cu o portie de ras, trebuie sa stie ca Maratonul de stand-up comedy ajunge la Timisoara. Fortele speciale ale comediei pornesc in misiunea toamnei.

Daca anul trecut, comediantii au parodiat ipostaze “maneliste” in cadrul “Maratonului de aur”, anul acesta este randul “comediantilor in negru” sa porneasca la drum cu Maratonul “Men in black”. Patru ore de comedie adevarata, noua comedianti – BORDEA, COSTEL, TEO, BADEA, VIO, SORIN, SERGIU, MICUTZU, NATANTICU.

“Men in black” ajunge in Timisoara duminica, la ora 20:00. Evenimentul se desfasoara la Restaurantul Politehnicii din Complexul Studentesc. Pretul unui bilet este de 40 de lei daca este cumparat in avans (de la Porky’s Pub, program 16-23) sau daca este cumparat la intrare va costa 50 de lei.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO