Weekend cu evenimente pe gustul tuturor. Vezi ce petreceri au pregatit cluburile din Timisoara

16-11-2012 16:57


Cluburi cluj

 Sfarsitul de saptamana nu e unul linistit pentru amatorii de distractie. Asta pentru ca cluburile din Timisoara au pregatit evenimente spectaculoase care nu te lasa sa stai in casa. Muzica buna, cocktail-uri colorate si bineinteles, din décor nu lipsesc animatoarele.

 Vineri , la Heaven Studio vine trupa jamaicana de reggae Brick & Lace, alcatuita din doua surori: Nyanda si Nailah Thorbourne. Petrecerea incepe dupa ora 23:00 iar biletul de intrare costa 30 de lei.

La Fratelli se organizeaza evenimentul ce poarta numele “Do not disturb – Fratelli Weekender” si care incepe vineri si se termina duminica. Ruky Deejay va intretine atmosfera in noptile de vineri si sambata. Tot in aceasta seara, la Set Up Venue ajunge trupa “Celelalte Cuvinte”. Fanii sunt asteptati sa ia parte la un concert LIVE de la ora 21:00.

In aceeasi seara, la Scottish Pub e Friday Party incepand cu ora 22:00, iar la Factory Pub esti invitat la o Pijama Party.
Sambata, la No Name vine Sasha Lopez. Petrecaretii sunt asteptati cu cele mai fine bauturi la distractie, de la ora 23:30. In Scottish Pub e “Special Saturday Party”, iar in Factory Pub e “All Hits Party”. Tot sambata., distractia continua in Club Daos, unde, va avea loc un concert al celor de la Travka, care isi vor lansa si ultimul album intitulat “Okean”.

 

Luni, 19 noiembrie, pregateste-te pentru o portie de ras. Pentru ca la Porky’s ajunge COSTEL! A venit din Bacau si a renuntat la Facultatea de Automatica. S-a facut actor si nu s-a mai uitat in urma. Vrea sa spuna, vrea sa faca. Simte cand publicul nu e cu el sau cand rade prea tare la lucruri putin amuzante. Vine cu o energie extraordinara pe scena si este un povestitor extraordinar. Nu se imbracă extravagant, nu tipa, nu face scandal, este un comediant binecrescut. Si avem nevoie de multi ca el. Costel ajunge la Timisoara luni, de la ora 20:00 in Porky’s. Pretul unui bilet este 25 de lei.

 

.

Sursa: Pro TV

Tags: cluburi, timisoara,

VIDEO PROTVPLUS.RO