Vremea rea nu ii tine pe muncitori in loc. In timp ce afara era lapovita, ei astupau gropile. FOTO

02-04-2013 12:31


muncitori in lapovita, strada timisoara

Reprezentantii firmei care se ocupa de repararea strazilor din oras s-au gandit puna osul la treaba in conditiile in care afara era lapovita.

Astfel ca, ieri , in timp ce vremea nu era deloc una primavaratica, mai multi muncitori plombau de zor gropile de pe o strada din Timisoara.


Fotografia a fost surprinsa ieri, in jurul pranzului, de catre Stefan Sandu, fostul sef de la Directia Apelor Banat, care a publicat-o pe o retea de socializare. In imagine se vede cum patru muncitori acopera gropile cu un buldozer pe strada Sf. Apostoli Petru si Pavel, in timp ce afara cadea lapovita. “Cat vor rezista plombele puse? Si cine va raspunde pentru risipa de bani?”, se intreaba Stefan Sandu pe reteaua de socializare.


Mai multi timisoreni au comentat si ei isprava muncitorilor. “Primaria lui… Dorel”, spune Gabriel Tusinean, iar Nick Parker se intreaba daca nu cumva “s-a mutat primarul sau avea drum pe acolo?


In urma cu doua saptamani, in oras a inceput plombarea strazilor, pentru ca sezonul rece, dar si lucrarile de mantuiala, au facut ca principalele artere sa arate ca dupa razboi.


Chiar in prima zi de cand au inceput lucrarile, muncitorii au reusit sa sparga un hidrant din canalizare, iar apa care a curs, a inundat o strada intreaga.


O strada din Timisoara a fost inundata. Neatentia muncitorilor a condus la o adevarata epopee

Sursa: Pro Cinema

VIDEO PROTVPLUS.RO