Vreme calduroasa de Revelion. In Timisoara vor fi temperaturi de pana la 7 grade Celisus

30-12-2012 13:16


vreme

 La fel ca in ziua de Craciun, prima zi din 2013 va fi una calduroasa in care pe cer va fi un soare stralucitor. Meteorologii anunta ca vom petrece Revelionul pe o vreme fumoasa, in care temperaturile vor atinge chiar si 7 grade Celsius.

 Ninsoarea va ocoli Timisoara si in perioada Revelionului. Astfel ca sapamana viitoare vom avea temperaturi cuprinse intre -5 si 7 grade Celsius, potrivit accuweather.com.


In dimineata zilei de 31 decembrie, se va inregistra cea mai mica temperatura de saptamana viitoare. Termometrele vor arata -5 grade Celsius. Pe parcursul zilei, vremea se va incalzi, iar la amiaza vor fi 4 grade Celsius.


Prima zi din 2013 le va rezerva timisorenilor temperaturi de pana la 7 grade Celisus. In timpul zilei soarele va straluci pe cer, iar pe timpul noptii temperaturile vor cobori pana la -2 grade Celsius.


Miercuri, 2 ianuarie, temperaturile vor fi la fel de ridicate pentru aceasta perioada. Soarele va intra intre nori abia joi. Atunci, cerul va fi predominant noros, iar temperaturile vor fi cuprinse intre -3 si 3 grade Celsius.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO