Vladimir Carpaci si-a intrat in drepturi.O sectie a Spitalului de Copii Timisoara a fost evacuata

Ultima actualizare: 04-11-2013 07:09
spital evacuat, timisoara

 Vladimir Carpaci, proprietarul unui corp de cladire in care functioneaza sectia de pneumoftiziologie a Spitalului de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara, a preluat astazi imobilul.

 Intreaga cladire a fost evacuata, inclusiv mobilierul si aparatura medicala, care au fost mutate, pe rand, in alte sectii ce apartin spitalului. Pacientii au fost transferati si ei in urma cu cateva zile in alte sectii.

Potrivit unei hotarari judecatoresti, sectia de pneumoftiziologie trebuia sa fie evacuata in luna iunie, insa, atunci, reprezentantii Primariei au negociat cu Vladimir Carpaci si au ajuns la o intelegere care prevedea eliberarea cladirii in 1 noiembrie. Intreaga sectie va fi transferata in Clinica TBC a spitalului.

Cladirea din centrul Timisoarei in care se afla Spitalul de Copii a fost retrocedata fostilor proprietari in anul 1995. Prin vanzari succesive, a ajuns in posesia lui Carpaci. N-a trecut mult si oamenii acestuia au cerut evacuarea.

Cand si-au dat seama ca vor ajunge in strada, medicii au demarat o campanie de strangere de fonduri pentru construirea unei alte cladiri. Din pacate, intr-o luna de zile s-au strans doar cateva sute de lei.

Uluitor este ca acelasi clan Carpaci detine printre altele Clinica de oncologie, fostul sediu al DSP si fostul sediul al securitatii.

Vom reveni cu VIDEO!


Romania, te iubesc! Clanurile de romi care domina Timisoara, cu averi de milioane de euro
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO