Viitorul lui Poli e sumbru! Marian Iancu: "Licenta o rezolvam ori impreuna, ori deloc"

07-03-2012 09:35


Iancu

Seful lui Poli nu s-a inteles cu autoritatile locale, iar clubul alb-violet are sanse minime sa joace in sezonul viitor in prima liga

Întâlnirea dintre liderii suporterilor timişoreni, autorităţile locale şi conducerea lui Poli a durat aproximativ o oră. După ce Constantin Ostaficiuc, Nicolae Robu, Adrian Orza şi Titu Bojin au ieşit din sală, Marian Iancu şi Gheorghe Chivorchian au rămas să discute mai bine de o oră cu suporterii.

În urma discuţiei, preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, a spus că negocierile pentru preluarea clubului vor demara după ce Marian Iancu va rezolva problema licenţierii. “Conducerea clubului este de acord să intre în negocieri pentru preluarea 100% a acţiunilor, zicem noi, în condiţiile în care vom reuşi să ne înţelegem la masă. Condiţia principală este să obţinem licenţa şi să rezolvăm divizarea clubului, iar cele două firme trebuie să meargă în paralel doi ani”, a spus Ostaficiuc.

Licenţa va putea fi obţinută doar dacă Poli plăteşte datoriile de circa 2,5 milioane de euro, până la 31 martie. Marian Iancu a afirmat însă, după ieşirea din sala de discuţii, că preşedintele CJT se referea doar la datoriile la stat, adică suma care trebuie compesată prin divizare. “Era vorba de divizare, să închidem datoriile bugetare. E o condiţie care suspendă negocierile, iar noi ne vom ocupa de acoperirea ei. Problema licenţei nu o putem rezolva decât împreună. Ori o rezolvăm împreună, ori deloc. Nu vă pot spune dacă vom putea rezolva această problemă la timp, asta vă voi putea răspunde abia la sfârşitul lunii”, a spus Iancu.

Orza: „Sunt foarte pesimist”

Adrian Orza a fost însă mai sincer şi a recunoscut că viitorul lui Poli este în continuare sumbru. Viceprimarul Timişoarei a lăsat să se înţeleagă că rezultatele auditului pe care l-a comandat CJ Timiş nu este tocmai cea pe care a prezentat-o Marian Iancu. „I-am cerut domnului Iancu să intre în posesia auditului şi să-l conteste public. E bine să afle şi el rezultatele acelui audit, pentru că dânsul a susţinut că le-a aflat doar din presă. Acum sunt probleme la club şi nu le-am creat noi. De felul meu sunt optimist, dar acum sunt foarte pesimist”, a spus Orza.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO