Urmarire ca in filme si focuri de arma pentru prinderea unui sofer in judetul Timis

06-11-2012 21:11


11 focuri de arma a tras un politist de la circulatie din judetul Timis dupa un sofer care nu a oprit la semnalele echipajului in trafic.

UPDATE Soferul teribilist s-a prezentat miercuri la sediul Politiei din Sannicolau Mare cu cheile masinii, pentru ca politistii sa poata face un control amanuntit in interiorul autoturismului.
Oamenii legii nu au gasit nimic suspect in masina, insa au stabilit ca soferul are antecedente pentru furturi de autovehicule. Barbatul a refuzat sa opreasca pentru ca masina pe care o conducea avea numarul de inmatriculare expirat. Politistii urmeaza sa mai faca o inspectie a masinii pentru a stabili daca si aceasta este furata sau nu.

 

A urmat o cursa nebuna, totusi barbatul a reusit sa-si piarda urma, dar numai pentru cateva momente. 

Politistii l-au gasit ascuns intr-o gradina si repede au inteles de ce a fugit: circula cu o masina care avea numere false.

Tanarul era in masina cu un prieten. In momentul in care i-a vazut pe politisti ca-i fac semn sa traga pe dreapta, a accelerat si a incercat sa scape de agenti.

Gloantele au atins caroseria autoturismului, dar chiar si asa, soferul nu si-a pierdut cumpatul si si-a continuat fuga. Dupa 10 kilometri a abandonat masina si, impreuna cu amicul, a luat-o la sanatoasa.

Soferul teribilist, care a mai avut probleme cu legea, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unei masini neinmatriculate.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO