Un barbat si-a pierdut viata, dupa ce masina in care se afla a intrat din plin intr-o autoutilitara

03-04-2013 14:06


accident mortal

 Tragedia s-a petrecut la pranz pe drumul ce leaga orasul Buzias de localitatea Sinersig. Barbatul care si-a pierdut viata se afla la volanul masinii sale atunci cand a intrat din plin intr-o autoutilitara care stationa pe marginea drumului.

 Autoutilitara avea o defectiune si stationa pe banda de mers, cu avariile pornite. Inainte sa fie izbita din plin de masina care venea din spate, mai multe persoane incercau sa o ridice pe o platforma pentru a o lua din drum. Nu se stie insa din ce motiv soferul masinii mici, un barbat de aproximativ 50 de ani nu a putut-o evita.

Imediat la fata locului au ajuns o ambulanta si un echipaj al Politiei. Soferul autoturismului a fost scos din masina si transportat de urgenta la Spitalul din Buzias, insa din nefericire a murit.

Persoanele care vroiau sa tracteze autoutilitara sunt in afara oricarui pericol. Politistii fac cercetari la fata locului pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului. Exista suspiciunea ca soferul decedat sa fi adormit la volan sau sa fi suferit un infarct, intrucat nu exista urme de franare.

Sursa: Pro TV

Tags: accident, mort, buzias,

VIDEO PROTVPLUS.RO