Un barbat care insela oamenii prin metoda "accidentul",dus la spital.Anchetatorii banuiesc ca a inghitit cartelele telefonice

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16
suspect

  Intamplare de pomina la Timisoara: un barbat de 33 de ani, suspectat ca ar fi inselat mai multe persoane prin metoda "accidentul", a ajuns la spital dupa ce anchetatorii au banuit ca, pentru a scapa de probe, ar fi inghitit mai multe cartele telefonice.

Atat el cat si iubita lui intrasera in vizorul agentilor de la Politia Capitalei si a procurorilor de la Tribunalul Bucuresti, pentru inselaciune, intr-un dosar in care prejudiciul este estimat la 10.000 de lei

Potrivit anchetatorilor, barbatul este suspectat ca ar fi pacalit zeci de persoane prin metoda "accidentul", devenita deja clasica. Acesta suna oamenii si ii anunta ca este o ruda de-a lor, care a fost implicata intr-un accident si are nevoie urgenta de bani.

Iubita suspectului era cea care ridica banii trimisi de creduli.

Anchetatorii i-au retinut astazi pe amandoi, insa barbatul a fost dus la spital pentru ca exista suspiciunea ca ar fi inghitit mai multe cartele telefonice. Dupa mai multe investigatii, medicii au infirmat insa aceasta ipoteza. In cele din urma, atat barbatul cat si iubita lui au plecat spre Bucuresti, acolo unde vor fi anchetati pentru inselaciune.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO