Apartament al centrului de plasament Gavojdia,transformat in camin primitor de voluntari din SUA

Ultima actualizare: 18-01-2014 07:11
inaugurare gavojdia

Unul dintre apartamentele de tip familial din cadrul Centrului de Plasament Gavojdia are o fata noua.

Acesta a fost renovat complet, modernizat, amenajat in culori vii, cu fotografii si tablouri, cu mobilier nou, s-a transformat intr-un camin cald si primitor si arata acum ca o adevarata casa pentru cele 12 fete care locuiesc aici.

Acest lucru a fost posibil datorita implicarii si dedicatiei de care au dat dovada pastorul Gearl Spicer si enoriasii sai din cadrul unei biserici din SUA, alaturi de alti pastori: Ionel Tutac si Gigel Olariu. Timp de cateva luni, toti cei menționati mai sus, alaturi de voluntari din SUA si din Romania, au lucrat la renovarea apartamentului din cadrul centrului. Apartamentul este format din doua dormitoare, doua camere de zi, o baie, o bucatărie si o camera destinata educatorului supraveghetor.

Emilia Milutinovici, directorul general al DGASPC Timis, a multumit initiatorilor acestui proiect: „Gestul dumneavoastra este unul deosebit, care demonstreaza cat de mult va interesează soarta si viitorul acestor copii si va sunt recunoscatoare pentru eforturile depuse”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO