Tudor Chirila si-a lansat volumul "Exercitii de echilibru", la Timisoara

04-12-2012 20:57


lansare carte tudor chirila

Fanii lui Tudor Chirila, unul dintre cei mai populari artisti romani, s-au adunat marti seara intr-un centru comercial, pentru a participa la lansarea primei carti ale cantaretului.

Tudor Chirila este in plin turneu de promovare al volumului "Exercitii de echilibru". In cartea sa, Tudor Chirila a adunat toate textele valoroase pe care le-a scris pe blogul sau de-a lungul timpului. Zeci de fani s-au adunat pentru a face poze si a primi autografe de la cantaretul favorit.

Artistul a precizat ca volumul scris de el nu este un roman, ci doar o serie de povestiri personale. A ales sa le adune laolalta si sa le scrie negru pe alb, deoarece, considera el, cele mai importante ganduri si trairi ale sale se pot pierde in mediul on-line.

Tudor Chirila este actor, muzician, compozitor si producator. A jucat in 13 spectacole de teatru, realizate de unii dintre cei mai valorosi regizori romani, iar in 2004 a castigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din "A douasprezecea noapte", de William Shakespeare.

Printre productiile de film in care a jucat se numara "Legaturi bolnavicioase", in regia lui Tudor Giurgiu si "Nordrand", coproductia austro-germana regizata de Barbara Albert. In 1996 a fondat si a devenit solistul formatiei Vama Veche, iar din 2006 este liderul formatiei Vama.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO