“Timisoara in reflexia apei”, imortalizata de un elev. Peisaje spectaculoase cu cladirile din oras

02-04-2013 11:31


Timisoara alb negru

Cladirile din Timisoara ofera peisaje minunate, iar pasionatii de fotografie o demonstreaza cu fiecare ocazie cand realizeaza o sesiune foto prin oras.

Este si cazul lui Mihai Sumanariu, un elev din Timisoara, care, in timpul liber, a iesit sa imortalizeze cladirile din oras in reflexia apei. Are 19 ani, este elev in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Ion Micu”. Mihai este fotograf amator, iar cand a descoperit aceasta pasiune, facea fotografii doar cu telefonul mobil. Le edita apoi intr-un program, insa claritatea nu era una pe masura.


De ceva timp a achizitionat un aparat foto performant, iar acum poate da frau liber pasiunii sale. Cel mai mult ii place fotografia alb-negru pentru ca din aceasta, spune el, se pot obtine jocuri de contrast foarte spectaculoase intre lumina si umbra.


Ideea de a fotografia Timisoara in reflexia apei mi-a venit in timp ce mergeam prin oras si ma intrebam cum poate fi promovat orasul prin fotografie, intr-o zi ploiasa. Rezultatul a fost cel pe care il vedeti in fotografii, iar eu astept cu nerabdare urmatoarele ploi. Ma bucura faptul ca oamenii au inceput sa descopere din nou frumusetea si puterea cadrelor alb-negru”, a povestit Mihai, pentru StirileProTV.ro/Vest.


Pe langa “Timisoara in reflexia apei”, Mihai a mai fotografiat pana acum imagini pe timp de noapte in oras, portrete, dar si alte obiective turistice din oras.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO