Terasele din Piata Unirii se intind mai mult decat trebuie. "Se dilata din cauza caldurii"

05-07-2013 15:59


litoral, turisti la terasa

Mai multi administratori de terase din Piata Unirii, precum si de pe strada Marasesti si-au extins suprafata inchiriata de la primarie, fara a avea acordul autoritatilor locale.

Reprezentantii primariei nu ii vor amenda pe administratori, ci le va impune sa plateasca retroactiv spatiul ocupat fara aprobare. Asta pentru ca, potrivit viceprimarului Traian Stoia, cele opt terase care sunt amenajate in momentul de fata in Piata Unirii au adus la bugetul local suma de 100.000 de lei, in doar cateva luni.

Traian Stoia, viceprimarul Timisoarei: „Probabil se dilata din cauza caldurii. Ei isi platesc chiria (n.r. cea stabilita in contract). Trebuie sa plateasca retroactiv de la ultima plata, de la ultimul control, pana la ultima zi, suprafata ocupata. Trimitem inspectori si mergem si noi ca ne mai plimbam. (...) Daca il aducem la starea initiala, iar se muta”.

In aceasta saptamana, politistii locali au acordat doua amenzi pentru aceasta abatere, insa viceprimarul Traian Stoia spune ca de acum inainte aceste controale vor creste si administratorii vor fi nevoiti sa plateasca retroactiv.

De vina pentru intreaga situatie, spune viceprimarul, sunt tot oameni din primarie.

La inceput s-au asezat cum trebuie, insa de-a lungul timpului s-au extins. Daca fiecare isi da cu parerea, ba comisia de circulatie, ba patrimoniul, oamenii ajung sa faca ce vor, nu ce li s-a spus”, a incheiat edilul.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO