Soferii au inca 500 de metri de asfalt.Pentru a-i parcurge,au de trecut prin gropile de pe Musicescu


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 15:07
Categorie: Timiș
strada anul 1848

Cu nervii intinsi la maximum si cu suspensii foarte puternice. Asa pot ajunge soferii din Timisoara pe strada Anul 1848, care a fost inaugurata astazi. Se intampla acest lucru pentru ca au un “obstacol” greu de trecut: strada Musicescu.

Primarul Nicolae Robu a inaugurat astazi o strada de 490 de metri, care este mai exact o artera perpendiculara cu strada Musicescu. Cea din urma este cea mai lunga strada din Timisoara, care a intrat in proces de reabilitare, insa la un moment dat muncitorii au disparut de pe santier. Chiar daca acestia au revenit in cele din urma la lucru, nu ne vom putea bucura de o strada reasfaltata cel putin pana in vara viitoare.

Astfel ca, intrarea pe strada reabilitatata, Anul 1848, se face la fel de greoi ca pana acum, iar nervii soferilor sunt pusi la incercare pana cand ajung la noul asfalt.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: “Strada Musicescu este in ultimul hal, tocmai de aceea este introdusa intr-un program complex de reamenajare pentru ca o parte din ea n-a fost niciodata asfaltata. Este introdusa acum in programul de reabilitare, numai ca se lucreaza pe portiunea cealalta de la Calea Martirilor spre Urseni. Acolo, circa un kilometru are fundatia pregatita pentru turnarea asfaltului si vom veni incoace inspre aceasta zona, numai ca probabil la primavara vom reusi sa finalizam aceasta lucrare ampla”.

Daca a fost nevoie de inaugurare pentru o strada de aproape 500 de metri, strada Musicescu va fi privilegiata. Potrivit edilului sef, fiecare bucata din strada Musicescu, care va fi reabilitata si data in folosinta, va avea parte de cate o inaugurare.

Pe strada Anul 1848 a fost reabilitat carosabilul, s-au reparat trotuarele si s-au amenajat cateva zone verzi. Valoarea totala a investitiei depaseste 800.000 de lei, bani care provin de la bugetul local.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO