Se cauta city manager pentru Timisoara. Vezi care este profilul candidatului ideal

Dată publicare: 31-01-2013 10:42
Dată actualizare: 03-02-2013 07:11


om de afaceri

 Consilierii locali au votat un proiect de hotarare prin care Primaria Timisoara scoate la bataie postul de “city manager”.

 Practic, noul city manager va fi mana dreapta a edilului Nicolae Robu. El va trebui sa contribuie cu idei, politici si programe pentru dezvoltarea orasului, iar ultimul cuvant il va avea de spus primarul Timisoarei. De asemenea, din proiectul de hotarare votat ieri, se specifica faptul ca noul city manager va “indeplini atributii de coordonare delegate de catre primar in baza contractului de management, privind aparatul de specialitate al primarului”.

Care sunt cerintele postului de city manager 
Cei care sunt interesati de acest post, trebuie sa aiba neaparat doctorat. De asemenea, city manager-ul trebuie sa stie cel putin doua limbi straine si sa aiba o vechime de lucru de minim zece ani in domeniul in care a terminat studiile. El mai trebuie sa detina si o vechime intr-o functie de conducere de minim cinci ani si sa cunoasca, la un nivel mediu, modul de lucru in Microsoft Office.

Proiectul de hotarare pentru alegerea unui city manager al Timisoarei a primit votul pozitiv din partea consilierilor locali. “Urmeaza precedurile legale pe care trebuie sa le indeplinim, dureaza un timp. In urmatoarea perioada se pot depune candidaturile”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO