S-au pus in vanzare biletele pentru JazzTM. Vezi programul complet al festivalului

03-06-2013 16:25


macy gray

 Pregatirile pentru festivalul Jazz TM intra in linie dreapta. In Timisoara deja au fost montate mai multe panouri publicitare care anunta evenimentul, iar organizatorii au pus in vanzare bilete pentru cei care doresc locuri cat mai aproape de artisti.

 Festivalul JazzTM va avea loc la Timisoara in perioada 5-7 iulie, cu o saptamana inaintea evenimentului de acelasi profil, de la Garana. Accesul va fi gratuit, insa cei care doresc sa aiba locuri pe scaune, in fata scenei, vor scoate din buzunar suma de 50 de lei, pentru toate cele trei zile de festival. In total au fost puse in vanzare 3.000 de bilete, care pot fi achizitionate prin reteaua Eventim sau din magazinele retelelor de telefonie mobila.

La intrare, biletele achizitionate pentru locurile rezervate pe scaune vor fi schimbate in bratari, care trebuie purtate in toate cele trei zile ale festivalului. Totusi, trebuie sa aveti mare grija cu aceste bratari, pentru ca veti fi controlati atat la intrare, cat si la iesire. Bratarile deteriorate nu vor putea fi schimbate.
Festivalul JazzTM va debuta vineri, 5 iulie de la ora 19:00, cand pe scena va urca grupul Sebastian Spanache Trio. In aceeasi zi, de la ora 20:15, pe scena vor urca scotienii de la Hidden Orchestra, iar spectacolul se va incheia cu recitalul lui Richard Bona, de la 21:30.

A doua zi de festival incepe cu Mario & The Teachers, de la ora 19:00, iar de la 20:15 va urca pe scena grupul Manu Delgado Handmade. Ziua se va incheia cu recitalul lui Kurt Elling, de la ora 21:30.

Ultima zi a festivalului JazzTM incepe cu recitalul lui Iordache, care va concerta in septet, de la ora 19:00. De la ora 20:15, pe scena va urca Ilhan Ersahin si Istanbul Sessions. Capul de afis al festivalului il reprezinta Macy Gray, care va urca pe scena alaturi de David Murray si Infinity Quartet, de la ora 21:30.

Bugetul festivalului este de 160.000 de euro, dintre care 100.000 bani de la bugetul local.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO