Robu vrea sa exproprieze terenurile din Complexul Studentesc: “Fara carciumi de joasa speta”

Ultima actualizare: 01-11-2012 04:30

 Primarul Timisoarei vrea sa faca din Complexul Studentesc un adevarat campus universitar, fara interlopi si aurolaci. Pentru acest lucru, Robu vrea sa exproprieze toate terenurile si casele private din zona.

 Cu toate ca nu are inca un inventar al lor, primarul este hotarat sa recurga la aceasta metoda, pentru ca Timisoara sa isi merite pe deplin titlul de centru universitar puternic.

Aceasta decizie vine dupa ce, unul dintre proprietarii unui restaurant din Complexul Studentesc a cerut bani primariei pentru ca tinerii sa poata circula pe Aleea Studentilor, afirmand ca este proprietatea lui.

Eu nu am ce sa negociez cu astfel de oameni. Nu sunt adeptul unui campus monastiresc, dar nici a celor de nivel de carciumi de joasa speta. Doresc un campus in care sa nu aiba acces lumea interlopa”, a declarat Nicolae Robu.

Urmatorul pas pe care primarul Timisoarei il va face in acest demers va fi un inventar al tuturor unitatilor de administratie publica ce isi desfasoara activitatea in Complexul Studentesc, dar si informarea proprietarilor cu privire la expropriere precum si despagubirile pe care acestia urmeaza sa le primeasca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO