Retea de proxeneti, destructurata in Timis. Implicat ar fi si un fost politist la Doi si-un sfert

Dată publicare: 25-11-2013 10:20
Dată actualizare: 28-11-2013 06:47


perchezitii,proxeneti

Luni dimineata, procurorii DIICOT si politistii de la crima organizata au descins la sase adrese din Timisoara si Cheveresul Mare, pentru a destructura o retea de prostitutie.

Patru indivizi, membri ai ai retelei de proxenetism cu varste intre 35 si 41 de ani, sunt suspectati ca ar fi racolat mai multe tinere de pe raza judetelor Timis, Arad si Caras –Severin, pe care le-au obligat sa se prostitueze pe teritoriul Frantei.

Suspectii isi bateau victimele, el amenintau si le obligau sa intretina acte sexuale in strada sau in autovehicule in diverse parcari.

Liderul gruparii, un barbat de 41 de ani, din localitatea Cheveresu Mare, este suspectat ca, initial, incepea o relatie amoroasa cu victimele, convingandu-le apoi sa il insoteasca in Franta. Odata ajunse acolo, tinerele erau obligate sa se prostitueze, iar banii obtinuti din aceasta "meserie" ii reveneau integral liderului gruparii.

Pana acum, politistii au identificat cinci victime, dintre care trei minore, cu varste intre 15 si 17 ani.

Opt persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT, patru fiind suspectii retelei de proxenetism, iar celelalte persoane reprezentand victimele lor. 

Se pare ca, unul dintre membrii implicati in reteaua de proxenetism ar fi un fost politist la Doi si-un sfert, din Timis. 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO