"Referendum privind demiterea primarului Nicolae Robu". Timisorenii au creat o petitie online

20-06-2013 09:28


demitere primar Timisoara

 “Cum toti stim, orasul nostru continua intr-un trend descendent. Pentru asta, majoritatea dintre noi considera ca responsabilitatea principal o are domnul primar Nicolae Robu”. Asa incepe petitia creata de timisoreni pentru demiterea primarului.

 Timisorenii sunt invitati sa spuna pe un site de petitii online daca isi mai doresc ca actualul primar al muncipiului sa fie la conducerea orasului de pe Bega. De asemenea, pentru demiterea primarului a fost creata si o pagina web speciala, denumita http://stoprobu.wordpress.com/, unde se face referire la Legea Referendumului. Pe aceasta pagina sunt prezentati pasii care trebuie facuti pentru demiterea unui primar.

“Deoarece noi am fost primi care am scapat din comunism este timpul sa ne aducem cu toti aminte de acele vremuri si de sacrificiile facute de cei care au participat la Revolutie, este timpul sa le dovedim ca tot ce au facut pentru noi va avea si un rezultat. Nu putem lasa un oras precum Timisoara in conditiile actuale, fara o viziune adevarata, fara o conducere adevarata si fara proiecte realiste. Pentru asta consider si sper sa existe si altii care considera la fel ca avem nevoie de un alt Primar", se arata pe pagina http://stoprobu.wordpress.com/

Pentru a fi organizat un referendum in acest sens, este nevoie ca cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot din Timisoara sa solicite acest lucru. "Daca sunteti de acord privind organizarea referendumului va rugam sa va inscrieti”, au mai transmis timisorenii pe pagina creata. In cateva ore, petitia a fost semnata de 70 de timisoreni.

In aceasta, timisorenii mai solicita ajutorul unor persoane care vor sa scrie pe site-ul creat, articole despre Nicolae Robu, deoarece aceste articole vor fi adaugate la petitia ce va fi inaintata prefectului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO