Raku si Carbon vor concerta la Timisoara. Vezi ce petreceri sunt organizate in acest weekend

31-01-2013 16:53


Raku

Raku si Carbon, doi dintre cei mai cunoscut artisti hip hop, concerteaza in acest weekend la Timisoara. Pe langa cele doua evenimente, cluburile din oras au pregatit evenimente pline de distractie pentru cei care vor sa petreaca la sfarsit de saptamana.

Seria de concerte va fi deschisa de Raku, fostul membru al formatiei Zale. Evenimentul va avea loc joi, in Life Pub, si va incepe de la ora 22:00. Raku va interpreta piese de pe cele mai noi albume ale sale, “O sa iti placa” sau “In alta frecventa”. Alaturi de artistul bucurestean, pe scena va mai fi si DJ Limun, care ii va incalzi pe timisoreni cu cea mai buna muzica, inainte de concert.


Vineri, in Club Setup, vine Carbon, artistul de la Facem Records, care va lansa si la Timisoara albumul “Elemente Instabile”. Accesul in club se va face inca de la ora 22:00, insa Carbon va urca pe scena dupa miezul noptii. Invitatii acestui eveniment vor fi Stress, Euphoric si DJ Grigo. Seara urbana va fi continuata in Club No Name, acolo unde Doc Slim va sustine un nou concert la Timisoara.


In Fratelli Lounge & Club, va fi prezent John Revox. Recunoscut pe plan international pentru abilitatile sale de DJ si producator, artistul va face publicul sa vibreze printr-un show care are pregatite efecte vizuale si percutie.


Sambata, noaptea este rezervata tot pentru concerte si muzica electronica. In Club No Name vor fi prezenti DJ Dark, Shidance si MC Raisa, care ii vor electriza pe petrecareti cu cele mai saltarete ritmuri. Doua dintre cele mai sexy artiste ale momentului, vin sa cante la Timisoara. Anda Adam vine in Le Sinema, de la ora 23:30, iar Corina va canta piesele “A Ta” si “Pernele moi” in Heaven Studio.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO