Primaria scoate inca 300 de strazi la licitatie, pentru deszapezire. Raman de izbeliste alte 500

Ultima actualizare: 26-07-2013 06:45
utilaje deszapezire, timisoara

 Aproximativ 300 de strazi din Timisoara, care nu au fost incluse in contractele de deszapezire de anul trecut, vor face parte dintr-o noua licitatie. Astfel, numarul strazilor pe care vor intra utilajele iarna viitoare va creste.

 Iarna trecuta, chiar daca sezonul alb a durat foarte putin, cele doua firme care au realizat deszapezirea in oras nu au facut fata. Pe sute de strazi de la marginea orasului situate intre blocuri nu s-a intervenit cu utilajele, iar locuitorii din aceste zone au fost nevoiti sa isi curete singuri drumul de acces. Asta pentru ca, in cele doua contracte cu firmele de deszapezire au fost incluse doar 422 de strazi din totalul de 1200 existente in Timisoara.

300 dintre strazile lasate de izbeliste anul trecut vor face obiectul unui nou contract de licitatie pentru iarna viitoare. Chiar si asa, in oras vor mai ramane descoperite aproape 500 de strazi.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: “Pe aceste strazi nu pot intra utilajele de deszapeire. Sunt atat de inguste incat nu se poate intra, de aceea nu au fost cuprinse in noua licitatie”.

In momentul de fata specialistii din cadrul Primariei Timisoara lucreaza la caietul de sarcini, pentru ca in cel mai scurt timp sa demareze licitatia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO