Primaria s-a inteles cu proprietarii “acvariului”. Vezi ce terenuri ofera la schimb municipalitatea

Ultima actualizare: 26-11-2012 06:54
opera timisoara

 Astazi in sedinta de plen a Consiliului Local s-a facut un pas important in mutarea “acvariului” din Piata Victoriei.

 Alesii au votat trecerea a trei terenuri din domeniul public in domeniul privat al Primariei Timisoara. Ele vor fi date la schimb proprietarilor celor doua firme care detin “acvariul” si subpasajul din Piata Victoriei. Cele trei terenuri vizate au fost alese de proprietari dintr-un numar de opt pe care le-a pus la dispozitie Primaria.

Valoarea totala a terenului din Piata Victoriei care va reintra in administrarea municipalitatii se ridica la suma de 1,6 milioane de euro. In schimb, cele trei terenuri care vor merge catre proprietarii valoreaza cu aproximativ 500.000 de euro mai putin.

Oamenilor care detin terenul din Piata Victoriei le vom oferi 3.230 de metri patrati in Calea Bogdanestilor, 3.600 de metri patrati in Calea Lipovei si 1.253 de metri patrati din Piata 700, care reprezinta de fapt o parte din parcarea din spatele chioscurilor din acea zona” a declarat edilul sef, Nicolae Robu.

Municipalitatea are acum unda verde pentru proiectul subpasajului care va uni Bulevardul Republicii cu zona liceului Miu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO