Prezentare de moda pentru o cauza nobila. Timisorenii sunt invitati la „Family Style Fashion Week”

Ultima actualizare: 13-04-2014 06:54
pregatiri prezentare moda

 Designeri noncomformisti, creatii pentru toate generatiile si piese celebre. Acestea sunt doar cateva dintre atractiile evenimentului “Family Style Fashion Week Timisoara”, o actiune caritabila menita sa aduca zambete pe chipurile copiilor cu autism.

 Evenimentul „Family Style Fashion Week Timisoara” este destinat timisorenilor care aleg sa-si petreaca sfarsitul de saptamana intr-un mediu relaxant, bucurandu-se de o prezentare de moda si, in acelasi timp, facand fapte bune. Asta pentru ca banii obtinuti din biletele de intrare care vor costa fiecare cate 15 lei vor fi donati Asociatiei SOS Autism din Timisoara.

Astfel, timisorenii care vor participa vineri seara la evenimentul desfasurat la Jazzissimo vor putea admira manechini care, jucand rolul unei familii, vor defila in tinute de seara si costume populare.

Cei care s-au gandit sa realizeze acest eveniment sunt fondatorii “Lojei pasionatilor de margele”, o comunitate de bijutieri handmade care nu se afla la prima initiativa de acest fel. Daca in luna noiembrie a anului trecut, acestia au reusit sa stranga o suma de bani din vanzarea gablonturilor pe care au donat-o tot intr-un scop nobil, organizatorii spera ca evenimentul de vineri sa aiba un succes mai mare.

“Toata lumea participa in scop caritabil, sunt oameni buni care nu se gandesc la castigul personal. Credem ca cei 15 lei, atat cat este biletul de intrare la eveniment, este unul simbolic. Sigur ca cei care doresc vor putea dona si mai mult, lucru care cu siguranta se va intampla. S-au anuntat atat de multi ca mi-e teama ca nu vom avea loc.” Marisha Zaporojan, organizator al evenimentului.

Surpriza serii va fi o rochie de mireasa conceputa doar din bezele. O idee inedita care are sanse sa intre in Cartea Recordurilor.

Spre sfarsitul serii, participantii vor fi premiati, iar trupa timisoreana Phaser va sustine un concert caritabil.

Banii stransi in urna de la intrare vor fi merge catre copiii care sufera de autism.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO