Pregatirile pentru Ziua Timisoarei sunt in toi: in Piata Victoriei se monteaza scena

31-07-2013 16:03


scena ziua timisoarei

Au mai ramas doar doua zile pana la sarbatorirea orasului de pe Bega. Pregatirile pentru “Ziua Timisoarei” sunt in toi, iar in Piata Victoriei s-a inceput deja instalarea scenei.

Manifestarile vor debuta in 2 august si se vor intinde pe parcursul a patru zile. In toata aceasta perioada sunt planificate loc evenimente sportive, culturale, precum si doua concerte cu de muzica usoara.

Vineri, in prima zi de festival, de la ora 09:00, in Parcul Central va avea loc un ceremonial militar urmat de dezvelirea bustului lui Wilhelm Muhle, in Parcul Rozelor. Seara va continua cu un concert in Piata Victoriei, cand de la ora 20:00 vor urca pe scena Desant, Horia Crisovan & Fely si formatia Vunk.

A doua zi ii este dedicata in principal copiilor, care sunt asteptati pe strada Marasesti unde pot asista la spectacole, la lectii de dans sau pot participa la ateliere de pictura. De la ora 18:30, pe scena din Piata Victoriei, va avea loc premierea concursului “Casa care-mi place”. Concurentii care au propus casele care au adunat cele mai multe voturi, vor primi cate un aparat de fotografiat. Ziua se va incheia cu un concert in Piata Victoriei, sustinut de Ruby, Sore, Alex Velea, Andreea Banica, Delia si Smiley.

Tot in cadrul “Zilei Timisoarei”, duminica va incepe Festivalul de Blues, care se va desfasura in Piata Victoriei, in perioada 4-5 august.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO