Poli Timisoara a reluat pregatirile. Carstea si Petcut sunt singurele noutati

16-01-2012 15:24


reunire poli

Chiar dacă patronul spune că e posibil ca alb-violeţii să nu primească licenţa pentru Liga I, Gheorghe Chivorchian a fost mult mai optimist la reunire. „În 2014, ne batem la titlu cu Viitorul Constanţa”, a spus oficialul polist.
 

Fotbaliştii de la Poli Timişoara au făcut azi primul antrenament din 2012. La reunire au fost prezenţi nou-veniţii Rover Cârstea şi George Petcuţ şi au absentat motivat Ricketts, Rocha şi Gorobsov. Cei trei vor ajunge cu întârziere în România şi se vor prezenta la antrenamente abia de mâine.

Fotbaliştii prezenţi la reunire sunt: Lepmets, Kirev, Iordache (portari) – Dăruială, Ilie, Scutaru, Sepsi, Mera, Sandu, Sava (fundaşi) – Zaluschi, Gorobsov, Petcuţ, Poparadu, Tameş, Pătraş, Adrian Popa, Chiş, Dobricean, Fuchs (mijlocaşi) – Goga, Popovici, Axente, Ricketts, Zăgrean şi Cârstea (atacanţi).

Chivorchian: „Sperăm să revenim în prima ligă”

Marian Iancu a anunţat săptămâna trecută că Poli ar mai putea sta un an în Liga a II-a, dacă autorităţile nu vor veni în timp scurt, alături de club. Gheorghe Chivorchian împărtăşeşte această idee, însă este mai optimist decât patronul. „Ar trebui să ne aşteptăm la un an în care Poli va reveni în prima ligă. Asta nu depinde numai de partea sportivă, ci şi de partea financiară. Sperăm ca factorii locali să vină în interiorul clubului şi atunci nu se va mai pune problema financiară. Nu vreau să gândesc negativ, dar, tangenţial, putem lua în calcul şi faptul că, dacă nu vom avea resurse, este posibil să mai rămânem un an în Liga a II-a”, a spus Chivorchian. Oficialul timişorean a încheiat într-un ton foarte optimist: „Începând cu sezonul 2013-2014, lupta de supremaţie în prima ligă se va da între Poli Timişoara şi Viitorul Constanţa”.

A revenit Zeljko Boljevic

Poli are, de astăzi, un nou preparator fizic. Este vorba de Zeljko Blojevic, care a mai lucrat la Timişoara pe vremea lui Vladimir Petrovic. Cei doi au plecat împreună de la Poli la naţionala Serbiei, în toamna anului 2010. „L-am readus în club pe Zeljko Boljevic, preparatorul fizic care a lucrat la noi în mandaul lui Vladimir Petrovic. Din punct de vedere fizic, el a pus atunci echipa pe picioare. Va merge cu noi în Spania şi urmează ca, după ce ne întoarcem de acolo, să continue alături de noi până la finalul campionatului. Dacă vom intra în Liga I, vom discuta cu el pentru un contract şi în perioada următoare”, a spus Chivorchian.

Tameş, la Dinamo sau Târgu Mureş

Iulian Tameş a fost şi el prezent la reunire, chiar dacă şefii vor să îi rezilieze contractul. „Voi discuta şi cu Tameş astăzi sau mâine. El a fost curtat atât de Dinamo, cât şi de Târgu Mureş şi a rămas să decidă dacă va pleca sau nu”, a declarat Gheorghe Chivorchian despre fostul căpitan al echipei.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO