Poli moare, dar nimeni nu isi asuma responsabilitatea. Iancu da vina pe puterea locala si invers

26-03-2012 12:36


galerie Poli Timisoara

Patronul clubului alb-violet nu a rezolvat nici acum problema divizarii, cu cinci zile inainte de data limita a depunerii dosarului de licentiere, dar spune ca autoritatile sunt de vina, pentru ca nu il cheama la discutii.

Situația lui Poli Timișoara a rămas la fel ca în urmă cu trei săptămâni, când a avut loc întâlnirea între conducerea clubului, autorități și liderii suporterilor. Conducerea județului așteaptă certificatul conform căruia Poli a rezolvat consecințele divizării. Acesta trebuia să vină acum o săptămână, dar nu a venit nici azi.

Întrebat care este situația în momentul de față, Marian Iancu a aruncat vina pe cei de la CJT. ”Nu am noutăți să le spun public. Refuz să mai discut prin presă aceste lucruri, care ar trebui discutate la nivel oficial. Așteptăm de două-trei săptămâni să ne contacteze, dar nu am fost contactați de nimeni, nu există un negociator din partea lor. Noi ne-am făcut lecțiile, ar trebui să ne așezăm la masă și să rezolvăm problema. Ne-am făcut temele, dar nu avem cui să le arătăm”, a spus Iancu.
Constantin Ostaficiuc îl contrazice. ”Domnul Iancu și-a asumat că până pe 15, cel târziu 20 martie va rezolva consecința divizării, cea care ne-a blocat și anul trecut licența. Nici azi, în 26 martie, nu am primit acea confirmare. Nu e adevărat că nu am mandatat pe nimeni. Acum patru zile i-am mandatat pe cei de la KPMG să negocieze. Au stat de vorbă în biroul dânsului timp de câteva ore. Aștept un rezumat mâine dimineață din partea KPMG, cu raportul de activitate pe săptămâna trecută, după care o să îl preznt consilierilor. Am intrat în criză de timp, nu știu dacă se mai poate face ceva. Va trebui să votăm în plen, nu e chiar așa simplu. Dacă domnul Iancu vine cu certificatul vineri, eu ce pot să mai fac?”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș.
Clubul trebuie să depună dosarul de licențiere până sâmbătă. Timpul trece repede, oamenii cu putere de decizie se contrazic, iar Poli se apropie de prăpastie.

UPDATE
Iancu: ”Discuția cu KPMG a fost informală”

Președintele lui Poli Timișoara recunoaște că a discutat cu reprezentanții Consiliului Județean Timiș, dar spune că aceștia au venit la el în birou fără un mandat.

”M-au vizitat cei de la KPMG joi sau vineri, dear a fost o discuție informală. Nu aveau mandat, nu aveau nimic. I-am acceptat și așa, ca să urgentăm lucrurile. Au venit fără delegație, i-am întrebat care e poziția celor pe care îi reprezintă și nu mi-au spus nimic. Lucrurile pe care le-am vorbit cu ei sunt date confidențiale, nu pot să le vorbesc cu oricine. Eu mi-am făcut temele, repet!”, a spus Iancu.
Întrebat dacă are acel certificat care atestă rezolvarea consecințelor divizării, Iancu a răspuns: ”Cui să i-l dau? Nu am cu cine să vorbesc”.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO