Petreceri cu “iz macabru”, de Halloween. Unde te distrezi in noaptea de 31 octombrie

29-10-2013 09:52


halloween,timisoara

Sarbatoarea de Halloween se apropie cu pasi repezi. Tinerii se pregatesc pentru distractie in cele mai amuzante costume, iar cluburile si barurile au intrat deja in linie dreapta cu pregatirile.

La Timisoara, petrecerile de Halloween 2013 s-au anuntat deja cu doua saptamani inainte, pe retelele de socializare. In noaptea de 31 octombrie, orice tanar se poate deghiza in ce personaj doreste, iar cluburile sunt gata sa le ofere momente speciale, cu muzica buna si cu o atmosfera incendiara.

HALLOWEEN 2013. Google sarbatoreste printr-un Doodle cea mai infricosatoare zi din an

Decorate corespunzator, cu bostani si masti, fie ca sunt cluburi, pub-uri sau restaurante, toate isi deschid portile pentru personajele autentice, pregatite de sarbatoare. Din dorinta de a organiza cele mai originale petreceri, acestea improvizeaza in fiecare an diverse tematici, dar nu se abat de la ideea principala: o petrecere mascata, cu un “iz” usor macabru.

In clubul Epic Society, in 31 octombrie, va avea loc un “Despicable Halloween”, care va incepe de la ora 23:00.

Heaven Studio va fi gazda unui “Freacking Out Halloween”. Joi noaptea, cele mai inspaimantatoare personaje se vor reuni in acest club pentru a petrece pe ritmurile muzicii.

Pentru ca noaptea de Halloween este inaintea unei zi lucratoare, multe din petrecerile care celebreaza aceasta sarbatoare vor avea loc in noaptea de vineri, 1 noiembrie.

Podul fostei Fabrici de Baterii “Dura” devine gazda unei petreceri mascate, unde tinerii pot sa isi faca de cap intreaga noapte. Petrecerea “NighTLonG” de Halloween se muta la inaltime , cu personaje de poveste pentru o “aventura monstruoasa”. La acest eveniment vor pune muzica Chriss Zahary, DIYnamic si Bogdan Lazar.

In Club No Name va avea loc “5tf Annual International Halloween Party”. Dupa cum ii spune si numele, petrecerea se organizeaza an de an si a devenit deja o traditie. Biletul de intrare costa 15 lei, in avans, si 20 de lei in seara evenimentului.

Tot vineri, in Le Sinema va avea loc “Halloween Party”, iar Nocturno, Kool si Adrian Clare vor fi gazdele care vor intretine atmosfera cu muzica buna.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO