(P) Targul de turism „Shopul de Vacanta” va asteapta in acest weekend la Iulius Mall Timisoara

29-03-2013 17:02


Primăvara începe cu....... Shopul de vacanţă! Agenţii de turism din ţară şi din străinătate v-au pregătit destinaţii de vis şi oferte promoţionale! Vizitatorii pot câştiga una din cele 4 excursii oferite la tombolă.

 Aşa cum v-am obişnuit deja, Târgul de turism al Timişoarei, organizat de ADVENTS în parteneriat cu ANAT, vă pregăteşte destinaţii de vis în ţări exotice, croaziere de lux, weekend-uri în capitale europene, pachete turistice all inclusive, dar şi oferte aproape de casă, în România sau Ungaria!

De asemenea, pe toată perioada târgului, agenţiile de turism vor avea reduceri early-booking şi oferte promoţionale pentru Paşte şi 1 Mai. Agenţiile de turism oferă reduceri pana la 50% pentru cazare şi transport, 40% la destinaţii de vară precum: Grecia, Turcia, Spania, Italia etc. Vizitatorii sunt aşteptaţi la standurile expoziţionale pentru a beneficia de reducerile de preţ aplicate doar pe perioada târgului.

În plus, cei care păşesc pragul târgului pot pleca gratuit în vacanţă, dacă participă la tombolă!  Astfel, marele premiu este o excursie cu 7 nopţi de cazare în cameră dublă în insula Thassos, cu plecare din 3 august, în vila cu piscină, transport şi taxa de feribot incluse. De asemenea mai puteţi câştiga o excursie de Paşte în Insula Corfu, 6 nopţi de cazare cu mic dejun pentru 2 persoane în Mamaia şi o zi la Belgrad.

Târgul de turism “Shopul de Vacanţă” vă aşteaptă până în 31 martie la Iulius Mall Timişoara (parter) pentru a beneficia de reduceri early-booking şi oferte promoţionale pentru Paşte şi 1 Mai.

VIDEO PROTVPLUS.RO