(P) In miscare de 20 de ani cu DUCODAN!

26-06-2013 09:08


ducodan

 DUCODAN aniverseaza doua decenii de existenta, in care a fost alaturi de tine prin siguranta, calitatea, confortul si punctualitatea serviciilor oferite!

 In cele doua decenii de existenta, DUCODAN a oferit permanent clientilor servicii de transport persoane , efectuand curse speciale in regim de conventie pentru diversi agenti economici din Timisoara. Venind in intampinarea cerintelor clientilor, Ducodan a tinut pasul cu modernizarea parcului auto, obtinand recertificari care atesta angajamentul in asigurarea unor servicii de calitate si inalt profesionalism.

DUCODAN se numara printre firmele de top din Timisoara, pozitie castigata in timp prin calitatea, siguranta, confortul si punctualitatea serviciilor oferite companiilor din cele mai diverse domenii economice: IT,automotive, transport aerian, domeniul alimentar si altele.

DUCODAN sustine activitatile sportive timisorene, implicandu-se in mod frecvent in competitiile sportive de baschet, fotbal, automobilism si dans.

DUCODAN isi propune sa pastreze standardele ridicate ale calitatii serviciilor oferite si sa mareasca parcul auto in functie de exigentele clientilor.

20 de ani cu DUCODAN! 20 de ani de siguranta, calitate, confort, punctualitate.

www.ducodan.ro

 

Sursa: Pro TV

Tags: ducodan, timisoara,

VIDEO PROTVPLUS.RO