(P) Clinica Veterinara Bassy – pasiune si profesionalism pentru animalul tau de companie!

07-10-2013 09:48


Logo Bassy

 Animalul de companie este cel mai bun prieten al omului si partenerul sau pe tot parcursul vietii. La Clinica Veterinara Bassy te intampinam cu servicii medicale de exceptie pentru ca animalul tau de companie sa beneficieze de ingrijire completa .

 Clinica Veterinara Bassy reuneste o echipa medicala competenta, dedicata nevoilor animalelor de companie, ridicand aceasta meserie la rangul de pasiune si profesionalism. Clinica dispune de cea mai buna aparatura pentru tratarea animalelor si ofera servicii la cele mai inalte standarde.

Ingrijirea cainilor, a pisicilor, precum si a altor animale de companie nu trebuie tratata cu superficialitate. Ele merita sa beneficieze de un tratament deosebit, oferit numai de catre specialisti in domeniu.

Cateva dintre serviciile pe care Clinica Veterinara Bassy le pune la dispozitie sunt:
-Radiologie digitala
-Chirurgie laser
-Terapie laser
-Analize sange
-Ecografie
-EKG
-Anestezie inhalatorie Isoflurane
-Monitorizare intraoperatorie
-Oxigenoterapie
-Spitalizare
-Masina automata de spalat catei
-Salon cosmetic
-Pet Shop

Clinica Veterinara Bassy sta la dispozitia ta si a animalului tau de companie non-stop! Nu ezita sa suni la urmatoarele numere de telefon pentru orice urgenta:
- Dr Laura Ratiu, tel: 0743099568
- Dr Corina Ferdean, tel: 0735882822

Clinica Veterinara Bassy este situata in Dumbravita, pe strada Conac 8A. Ne puteti vizita de luni pana vineri in intervalul orar 10:00-20:00, iar sambata intre orele 10:00-14:00. Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0256211230 sau prin e-mail: ratiumedvet@yahoo.com

Clinica Veterinara Bassy – Pentru ca ne pasa….www.bassy-vet.ro

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO