"Nu mai stiu unde sa dorm". Locatarii unui bloc din Timisoara s-au trezit cu ploaia in apartamente

30-09-2013 09:53


 Probleme intr-un bloc din Timisoara, unde locatarii s-au trezit cu apartamentele inundate din cauza unor lucrari de mansardare.

UPDATE: Patronul firmei care se ocupa de mansardare a dat asigurari ca locatarii apartamentelor afectate de ploaie vor fi despagubiti.

 Oamenii spun ca in urma cu sapte ani, un om de afaceri a primit dreptul de constructie in schimbul izolarii si reabilitarii blocului.

Acum, povestesc ei, au descoperit ca lucrarea nu s-a facut cum trebuie si din acest motiv, apa s-a infiltrat in locuinte.

Cel care se ocupa de proiect sustine insa ca s-au luat masuri si da vina pe... vreme.

"Acum am zugravit doar, uitati ce e aici. Daca a ajuns la parter, sa vedeti ce e la patru, si pe tavan curge, e dezastru", a spus locatara unui apartament de la parter.

Locatarii acestui bloc din Timisoara traiesc un chin dupa ce s-au trezit cu apa in apartamente.

"La mine e cel mai afectat, ploua de sus. Nu mai stiu unde sa dorm, degeaba le-am spus sa vina sa faca, sa aseze ca nu fac nimic", a spus o femeie care locuieste la etajul patru.

Asta dupa ce au avut speranta ca vor scapa de griji atunci cand au acceptat un contract de izolare si reabilitare a blocului in care traiesc, in schimbul unei mansardari.

"Stam cu ligheane, se prelinge apa, a intrat deja la parchet. Stam si tot stergem la pereti, a inundat tot apartamentul", a spus un alt locatar.

Oamenii spun ca cel care s-a apucat de treaba acum sapte ani, a schimbat tevile, dar a abandonat lucrarile de mansardare din cauza lipsei banilor. Atunci respectivul a predat contractul unei alte persoane care a preluat proiectul si s-a apucat de izolare si reabilitare.

"Noi am scos zidurile si fara sa vrem, apa se scurge pe langa centurile facute, a fost pusa folie, ce sa facem. De trei saptamani de cand lucram, nu e prima data cand ploua, tot timpul am pus folii"
, a spus patronul firmei care se ocupa de mansardare.

Pana atunci insa, proprietarii apartamentelor se gandesc cu groaza la urmatoarele zile in care meteorologii au anuntat ca vremea se va strica si, spun oamenii, cel mai probabil le va ploua din nou in locuinte.


 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO