Miercuri incep inscrierile pentru Targul de Paste. Care este pretul de inchiriere a unei casute

02-04-2013 16:16


Paste

 Targul de Paste organizat la Timisoara ajunge in acest an la a sasea editie. Cei care doresc o casuta in centrul orasului pentru a comercializa produse traditionale au la dispozitie doar noua zile pentru a se inscrie la acest targ.

 Targul de Paste va fi amplasat pe strada Marasesti, iar numarul de locuri este limitat. In total, vor fi amenajate doar 30 de casute, iar comerciantii trebuie sa respecte un regulament precis, stabilit de Consiliul Local. Targul va incepe din 19 aprilie si va dura pana in a treia zi de Paste, 7 mai.

Cei care doresc sa ocupe un loc la targ, trebuie depuna un dosar la Primaria Timisoara in perioada 3 aprilie - 12 aprilie. Acesta trebuie sa cuprinda un formular de participare, o lista de produse comercializate si fotografiile acestora si dovada ca acel comerciant are toate avizele necesare.

O casuta standard are sase metri patrati, iar pentru a comercializa produse nealimentare, de sezon, inchirierea acesteia costa 1.000 de lei. Cei care vor sa vanda produse alimentare, vor plati 1.500 de lei, iar pentru vanzarea de produse de patiserie de tipul colacului secuiesc, inchirierea unei casute ajunge la 2.000 de lei.

Nici cei mici nu au fost uitati. Timp de doua saptamani, in centrul orasului, Iepurasul le va aduce copiilor oua din ciocolata, turta dulce si ii va plimba cu trenuletul. De asemenea, va fi deschis si Atelierul de Primavara, unde micutii vor invata sa creeze propriile obiecte din lut.

Targul de Paste se face dupa regulament. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a participa

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO