Melodia care ar putea deveni imnul oficial al trupei de rugby RCM Timisoara, lansata de MikeF, un artist din Banat

Ultima actualizare: 21-04-2014 08:35
Stai Jos, piesa RCM Timisoara

MikeF, pe numele sau real Mihail Fratiman,este un artist timisorean de 33 de ani care a lansat o piesa tribut pentru trupa de rugby RCM Timisoara.Piesa "Stai jos" este cea cu care jucatorii intra pe teren si care ar putea ajunge imnul oficial al echipei.

Ideea realizarii unei piese tribut pentru echipa de rugby a avut-o Alexandru Tarus, actualul capitan de la RCM Timisoara, care i-a sugerat artistului timisorean sa compuna o melodie pentru jucatori.

MikeF, artist: "Ideea initiala a avut-o Alexandru Tarus care mi-a sugerat acest fapt. < Nu ai chef sa ne faci o piesa ? >, a spus el, iar raspunsul meu a fost un categoric < Da >. Am considerat ca echipa merita o piesa de <glorificare> si m-am pus pe treaba".

Rezultatul a fost "Stai jos", o piesa cu un mesaj clar de intimidare a adversarilor cu care se confrunta la fiecare meci trupa RCM Timisoara.

Melodia interpretata si compusa de MikeF a fost realizata in colaborare cu jucatorii echipei de rugby care canta impreuna cu artistul, la refren.

"Canta toata echipa pe piesa, am reusit sa-i aduc pe toti treizeci in studio, a fost o experienta placuta si degajata. Am vrut sa intre intrega echipa pe piesa sa simta ca sunt acolo suta la suta, ca strigatul lor conteaza si intimideaza", a mai spus MikeF.

Conceputa initial ca o piesa tribut, "Stai jos" ar putea deveni pe viitor imnul oficial al echipei de rugby, insa deocamdata un lucru e sigur: jucatorii nu intra in teren decat pe ritmurile de hip-hop ale acestei piese. In plus, MikeF dezvaluie ca melodia va beneficia si de un videoclip, iar realizarea acestuia a inceput deja.

AICI poti asculta piesa tribut a echipei RCM Timisoara, "Stai jos"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO