Ioan Mera s-a antrenat cu ASU Politehnica: „Suporterii au dreptate, echipa asta e curată”

30-01-2013 12:28

antrenament, ioan mera

 Fostul fundaş al lui Poli e supărat pe cei de la ACS, care nu l-au primit la antrenament. „Nu mă aşteptam la aşa ceva de la Vali Velcea, dar oamenii se mai schimbă”, spune Mera.

 Aflat încă la Timişoara, fundaşul legitimat la Alania Vladikavkaz a jucat aseară o miuţă alături de componenţii echipei ASU Politehnica, echipa din liga a cincea.

Înainte ca ACS Poli să plece în cantonament în Antalya, Mera şi-a dorit să se antreneze cu ei, însă nu a primit acordul celor ce conduc clubul din liga secundă.
Orice mişcare e binevenită, că e liga a cincea sau a doua sau a treia, nu contează, eu vreau să mă mişc şi o miuţă nu strică. Eu mă pregătesc până când o să fiu anunţat unde o să merg. Am încercat să merg la ACS Poli la antrenamente, m-au primit o zi în care m-am antrenat separat şi a doua zi am fost anunţat că nu mai pot să mă primească la antrenamente. Vali Velcea mi-a zis că a fost decizia lui Rosenblum, dar eu, sincer, nu mă aşteptam din partea lui Velcea să mă primească la antrenamente. Eu am vrut doar să mă antrenez, nu m-am autopropus la echipă. Motivul lor a fost că nu vroiau să apară în presă cum a apărut şi cu Ovidiu Petre, că vin, că nu vin, că mă ia că nu mă ia. Eu le-am zis că vin doar să mă pregătesc, lumea ştie că eu am contract pe trei ani cu Alania. Dar nu mă aşteptam la aşa ceva de la nea Vali, mai ales că noi, cei care am fost acolo în sezonul trecut, l-am ajutat foarte mult pe el, am promovat fără bani, ne-am dat viaţa pe teren, dar din păcate oamenii se mai schimbă şi asta-i viaţa”, a declarat Mera.

„ACS nu e Poli, e Recaş”

Fotbalistul de 26 de ani era oricum un simpatizant al fanilor alb-violeţi, declarând la începutul anului că s-ar întoarce peste câţiva ani să joace gratis, numai să aibă în spate galeria. După ce nu a fost primit pe „Dan Păltinişanu” la antrenamente, Mera e şi mai tranşant, spunând direct că pentru el echipa din liga a doua nu este Poli, ci Recaş. „Eu le doresc baftă celor de la ACS, să promoveze. Am văzut că lumea e împărţită, suporterii au dreptate, pentru că ACS nu e Poli Timişoara, e Recaş. Fiecare poate să meargă pe drumul lui, fiecare e făcut în aşa fel încât să aleagă ce vrea să facă. Eu cred că suporterii au dreptate, pentru că vor să o ia de jos cu echipa. Eu le urez baftă şi lor şi sper să fie echipa curată, cum vor ei. Proiectul lor e foarte bun, din banii proprii, sper să-i mai ajute lumea şi să ajungă cât mai repede în Liga I cu o echipă curată, cum vor ei”, a spus fundaşul.

Mera a repetat că aceasta este echipa la care s-ar întoarce, după ce îşi încheie contractul cu Alania: „Dacă oamenii de aici m-au primit, înseamnă că mă vor cu adevărat. Am jucat atâţia ani la Timişoara şi mi se pare ceva ieşit din comun să nu mă primească la antrenament”.

Încă nu şi-a găsit echipă

Mera a fost anunţat de cei de la Alania Vladikavkaz că nu va mai juca acolo în retur. Impresarul fundaşului îi caută o echipă la care să joace sub formă de împrumut. De la începutul anului, se pregăteşte singur, cu preparatorul fizic Mihai Alexandru (şi el, fost polist, în era BkP). „Aştept un răspuns azi-mâine, poate că mă vor împrumuta în Rusia, poate în România, cine ştie... Poate la UTA! (râde) Dacă la Timişoara nu mai mă vrea nimeni, eu o să joc unde sunt dorit. Eu am jucat şi fără bani la Poli. Chiar nu ştiu ce vor cei de la Alania, am înţeles că sunt mai mulţi jucători pe care vor să ne împrumute... Dacă nu va fi nimic concret până săptămâna viitoare, eu o să mă prezint la echipă, să îmi dea o hârtie că pot să mă pregătesc, să stau acasă şi ei să mă plătească în continuare. Eu nu am nimic la mână acum că pot să stau acasă şi nu îmi convine. Nu vreau să am surprize. Eu sunt sportiv, nu vreau să mă antrenez singur sau să mă rog de unii şi de alţii să mă primească la antrenament”, a spus Mera.

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO