Gratuitatile la RATT raman la fel si in 2014. Pensionarii nu vor mai sta la cozile de la ghisee

07-01-2014 13:29


ratt,

 Gratuitatile oferite de primarie pentru timisorenii care circula cu mijloacele de transport in comun au ramas neschimbate fata de anul trecut. Pensionarii, elevii, studentii si persoanele cu handicap beneficiaza si in 2014 de gratuitate sau reducere.

 In acest an, abonamentele pensionarilor vor fi prelungite automat, astfel ca aceasta categorie de persoane nu trebuie sa se mai prezinte la ghiseele Regiei Autonome de Transport Timisoara. Pensionarii care nu carduri de transport, sunt nevoiti insa sa se prezinte la unul dintre ghisee, cu cu cuponul de pensie pentru a primi abonamentele.

Elevii claselor I-XII trebuie sa mearga la chioscurile RATT cu buletinul de identitate, in cazul in care detin unul, si carnetul de elev vizat pentru anul scolar in curs pentru a-si activa abonamentul pentru intreg anul 2014. Gratuitatea se mentine pana la pierderea calitatii de elev si este valabila si in perioada vacantelor scolare.

Restul categoriilor de persoane care beneficiaza de reducere sau gratuitate isi vor incarca abonamentele lunar. Printre acestea se numara studentii de la Universitatea Politehnica Timisoara, care au gratuitate totala la abonament. Studentii celorlalte universitati platesc doar jumatate din suma la ghiseu, care ulterior le este decontata de universitate.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO