Fotomodele pentru cateva clipe. Asa s-au simtit cativa catelusi din Timisoara, la o sedinta foto

Ultima actualizare: 03-07-2012 17:54
sedinta foto pentru caini

 Chiar daca la inceput au fost un pic agitati, catelusii s-au acomodat in cele din urma cu aparatul de fotografiat, lasandu-se pozati in toata splendoarea lor.

 Happy este un Bichon Maltez, foarte prietenos si jucaus. Stapana lui spune ca totusi nu este cel mai cuminte catelus si ca nu suporta sa fie ignorat. “Mi-a ros doua perechi de pantofi nou-nouti, dupa care nu am mai vorbit doua zile cu el si de atunci s-a astamparat, nu mai face prostii”, povesteste Raluca.
De sedinta foto insa a fost foarte incantat, pentru ca a fost foarte cuminte in lumina reflectoarelor.

Si Sasha, un westie neastamparat din fire, a fost fotomodel pentru cateva minute. La inceput, cu greu s-a lasat induplecat de fotografie, pentru ca in cele din urma, sa oboseasca si sa se resemneze in fata blitzului.

Specializat pe shooting cu animale, Stefan Andronache, cel care imortalizeaza bucuria, tristetea, iubirea si duiosenia din ochii necuvantatoarelor, a organizat astazi pentru acestea, o sedinta foto gratuita. Ba mai mult, stapanii animalutelor se vor alege si cu pozele profesioniste.

“Astazi am avut vrei 16 doritori. Am ales doar 7 insa, pentru ca nu mi-a permis timpul. Dedic in jur de o ora fiecarui animalut. Pozele le voi incarca pe un site de stock, de unde sper ca se vor cumpara, pentru diverse reviste sau brosuri”, a spus Stefan Andronache.

Acesta spune ca cei mai cuminti in fata aparatului de fotografiat sunt iepurasii si cei mai neastamparati, cainii. “Am avut o experienta cu un terrier. A fost cel mai agitat. L-am lasat sa alerge cat a vrut, sa oboseasca, dar in final m-a obosit el pe mine”, a spus Stefan.
Printre colectia sa de pana acum se numara si gaini, ratuste, hamsteri, cai sau porcusori de guineea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO